søndag 22. juli 2012

Husker du denne TV-stjerna?

TILBAKE: Ricki Lake og hennes svært populære talkshow herjet på amerikanske så vel som norske tv-kanaler på 90-tallet. I september er Lake tilbake med et nytt «daytime» talkshow. Foto: Reuters / Jeff Lipsky / 20th Television / NTB Scanpix(Dagbladet): «Go, Ricki! Go, Ricki! Go, Ricki! Go, Ricki!»

Det var ikke få ganger man hørte studiopublikum rope og heie unisont da «Ricki Lake Show» ble sendt på TV fra 1993 til 2004.

Nytt talkshow

Programmet ble, som tittelen i stor grad avslører, ledet av Ricki Lake (43).

Hun ble raskt en av 90-tallets store talkshowdronninger. I Norge ble dagtid-programmet sendt på TV3, og huskes gjerne best for sine mange skandaler, slosskamper og dramatiske avsløringer i studio.

Nå returnerer Lake til tv-skjermen. Men noen forandringer blir det.
- Mer voksent, har produksjonsselskapet 20th Television uttalt til nettsida Imdb.

I tidligere runder ble eksempelvis verdens verste tenåringer kåret, private utroskapskandaler kringkastet og slåsskamper fant sted i tv-studio. Lake var heller ikke redd for å la menn i bar overkropp spasere ned catwalken i håp om å bli kåret til den peneste.

Etter at siste «Ricki Lake Show»-episode ble vist, har Lake holdt seg i tv- og filmbransjen med flere mindre roller. Hun deltok også i den amerikanske utgaven av «Skal vi danse», «Dancing with the Stars», der hun endte på en tredjeplass.

- Har vokst

Lake har tidligere forklart at hun med det nye talkshowet ønsker å inspirere seerne til å påta seg aktive roller i lokalsamfunnet deres, samt i egne forhold og velvære.

- Jeg har definitivt vokst som person siden jeg la fra meg mikrofonen i 2005, og jeg kunne ikke ha gledet meg mer til å dele og å fortsette reisen reisen sammen med både nåværende fans og en helt ny generasjon av kvinner, har Lake uttalt ifølge Msn.com.

Ifølge nettstedet Broadcastincable.com vil hennes kommende talkshow dreie seg om blant annet familie, bryllup, skilsmisse og vekttap.

En massiv kampanje er allerede igangsatt i ulike sosiale medier, og den amerikanske premieren er 10. september.

Hentet fra: dagbladet.no
Alv Andreas Dahl